fbpx

Mijn naam is Stijn Depril,

In het dagelijks leven ben ik echtgenoot van Tineke, papa van Frauke en Obe. Sportief van aard, ik probeer heel regelmatig de natuur op te zoeken door te wandelen of door te fietsen doorheen leuke veldbaantjes met zijn fantastische vergezichten en zijn uitdagende klimmetjes. 

Naast m’n privé leven ben ik full time werkzaam in de IT-sector. Hier begeleid ik bedrijven om samen met mijn werkgever nieuwe markten aan te boren. Grote doelen te stellen en te hale, business plannen te maken tot uitvoering te brengen. Daarnaast ben ik ook wel een fan van technologie in het algemeen. Naar mijn gevoel is nee zeggen tegen gevoel nee zeggen tegen vooruitgang… We kunnen het misschien ook wel omschrijven als een hart voor technologie. Getuige daarvan is onze trouwe viervoeter “Mac”. Oh ja dat beestje is vernoemt naar een computer 🍏.

Maar naast een hart voor technologie heb ik vooral een hart voor mensen. Ik krijg enorm veel energie van mensen  te zien ontwikkelen. Dit vlammetje ging stilaan branden toen ik een aantal mensen de mentor mocht zijn toen zij aan boord kwamen. Door mijn toegankelijke stijl en met de nodige humor werden deze mentor relaties vaak heel sterk en werden ze ook stilaan persoonlijker. Mentorship monde uit in coaching. Mijn mentees kwamen heel vaak naar mij met persoonlijke vraagstukken. Hoe ze zouden omgaan met een bepaalde situatie. Op deze manier werd mijn vlammetje als het ware een heel stevig vuurtje en ontdekte ik dat ik gigantisch veel energie kreeg van mensen te zien groeien… . In mijn hele loopbaan ben ik altijd omringd geweest met mensen met ambitie. Ik ben zelf iemand die met de nodige ambitie in het leven staat. Door de ambitie merk ik dat mijn coaching zeer goed past bij ondernemers die op zoek zijn naar de volgende stap maar ook bij de intrapreneurs. De personen die altijd op zoek zijn naar de beetje meer in hun huidige rol/job. 

Omdat je vaak niet het juiste gesprek kan hebben in je eigen werkomgeving is een coach de ideale gesprekspartner die je kan doen groeien, nieuwe perspectieven laten zien, bewuster omgaan met hoe jij in het leven staat.
Misschien zit je met je ondernemershoofd helemaal in je business dat je een nood hebt aan nieuwe perspectieven, los te komen van je dagelijkse bedrijfsvoering? 

De drang om hier iets mee te gaan doen was zo groot dat ik besloot om in mijn vrije tijd mezelf bij te scholen tot Life Coach. Dit deed ik bij de Amerikaanse Transformation Academy.

Mijn expertise ligt hem vooral in het omdenken van je huidige mindset en een echte groei mindset te omarmen. Daarbij boost je je productiviteit, je doelen omzetten in concrete haalbare etappes. Ik geloof zelf heel hard in het blijven groeien door levenslang te leren. Hier volgde ik recent een NLP cursus waardoor ik gecertifieerd ben als NLP business practitioner. Doordat ik ook hou van technologie mag je van mij ook verwachten dat ik je een aantal tools aanreik op het wereld wijde web waarmee je meteen aan de slag kan om je levensstijl aan te passen consistent te onderhouden.

Stel jij je binnenkort ook aan mij voor?

Tot dan!

Stijn
Stijn@depril.eu