fbpx

Ik poste op social media tijdens de zomervakantie een postje met daarin de boodschap dat je tijdens de staycation wel wat kan nadenken over jezelf. Ben ik wel gelukkig? Waar wil ik naartoe met mijn leven? Mijn zaak? Hoe moet het verder post-corona? In mijn geval ook nog bijkomend – hoe zal het werk bij m’n werkgever evolueren in de komende 6 maand. Zullen we niet té zwaar impact ondervinden?

Maar de boodschap was vooral sta even stil bij jezelf, je omgeving en hoe het verder moet. Dat deed ik uitgebreid en ik heb een paar beslissingen genomen voor Depril.eu. Ik ga volop voor mijn bijberoep in de vrije tijd die ik heb. Ik kreeg ook recent een paar heel leuke kicks die me hebben laten beseffen dat ik los van social media en communicatie ook keihard in een “flow” raak door mensen en bedrijven te helpen. Ik krijg een enorm goed gevoel om mijn kennis te delen met iedereen die het wil horen.

Daarom besliste ik om 2 dingen uit te breiden in mijn offering. Ik wil volop voor een Lifecoaching offering gaan alsook een business coaching. De business coaching zal in een tweede fase zijn. Ik geloof heilig dat Lifecoaching iets is wat in de wereld van vandaag alleen maar meer zal worden gevraagd.

We hebben het allemaal druk. We zijn als mens niet gemaakt om dag in dag uit hetzelfde te doen. Bij velen onder ons moet de lucifer aangestoken worden en zorgen dat vuurtje nooit uit zal gaan. Dat is een deel van wat een lifecoach doet voor z’n klanten. Ik wil de job van een therapeut niet overnemen. Sterker nog – ik wil mensen die ik niet kan sturen maar waar ik voel dat zij bij een therapeut beter geholpen zijn die weg uitsturen. Het gaat over het individu die moet op de beste manier geholpen worden. Als lifecoach wil ik helpen met de huidige staat te bekijken en een plan te maken hoe we volgende stappen kunnen ondernemen om naar de toekomst een doel te halen. Is dit carrière doel, een kennisdoel, een sportdoel,… dat hangt allemaal van het individu af.

Als eerste stap in deze journey ging ik op zoek naar specifieke coaching kennis. Ik blijk zelf al heel veel coaching dingetjes te hebben gevolgd en al heel veel van deze dingen toe gepast te hebben in mijn dagelijkse job. Dus practice makes perfect is al volop aan de gang. Ik krijg sowieso de feedback van mensen in mijn omgeving als ik zeg dat ik lifecoaching wil gaan doen. “Awel ja, dat zie ik je wel doen”. Dus dat zit allemaal wel snor. Als traject ben ik ingestapt in een traject van Transformation Academy. Zij hebben 4 cursussen omtrent life coaching waarvan ik nu halverwege ben. Na deze 4 cursussen heb ik een zogenaamde master lifecoaching. Happiness en Purpose heb ik op zak en ben ik gecertificeerd in de materie. Hier wil ik binnenkort een webinar voor organiseren omtrent het topic gelukkig zijn. Keep you posted!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws? Schrijf je dan zeker even in op de blog. Of stel je eens voor aan mij… Ik bied een vrijblijvend telefoongesprek aan met iedereen die wil.


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: