fbpx

Mond aan mond was vroeger het beste middel om klanten aan te brengen bij je lokale zelfstandigen. Toegegeven, dat is vandaag nog steeds een hele goede manier om aan klanten te komen. Maar vandaag hebben we zoveel meer tools in de toolbox.

Vandaag gaan we met z’n allen heel makkelijk naar een scherm. Het kan die smartphone zijn maar het kan ook een groter scherm zijn die we ergens in de buurt hebben wanneer we een vraag beantwoord willen zien. Als we dan gaan kijken naar de mogelijke oplossingen voor ons probleem dan gaan we al snel even kijken naar een recensie. Deze recensies maken een groot deel uit van onze beslissing. Als de sterretjes op 5 staan waar twijfelen we dan nog aan?

Maar als er een aantal mindere reviews bijstaan die gaan we dan toch nog snel even lezen want als we iets kopen willen we toch zeker zijn?

Daarbovenop wil je ook als een autoriteit gezien worden in jouw vak. Je wil je merk als een referentie zien. Bij social media zijn het de verdomde algoritmes die je moet bespelen om meer en betere visibiliteit te krijgen. Het is een kwestie van beter in te spelen dan je concurrent.

Lokale zelfstandigen zijn zoveel bezig met hun job dat ze hier typisch niet veel tijd voor hebben, laat staan dat ze weten hoe ze de moderne mond aan mond moeten organiseren en bespelen. Wij willen je graag helpen met ons instapaanbod

Categorieën: Depril.EU

0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: