fbpx

Zoals jullie weten heb ik een sportief doel gepland en dat binnen 11 weken… De komende weken wil ik jullie op de hoogte houden van de laatste aanloop naar m’n doel. Ik denk dat ik jullie hoor denken… Wat is dat doel nu eigenlijk, Stijn?

Laat me dit even in het juiste licht zetten. Ik ging eigenlijk in 2020 dit doel proberen af te checken. Maar jullie weten allemaal dat dit door omstandigheden even anders is gelopen. M’n doel in 2020 heb ik aangepast en het doel van 2020 is verschoven naar 2021.

M’n doel is het uitrijden van “La Cannibalette”. Dat zal jullie niet zo heel veel zeggen maar in cijfers ziet dat er ongeveer zo uit… 131 km op de fiets, 4 cols waarvan 2x de Mont Ventoux en zo’n 3500 hoogtemeters. Dat is het doel waar ik al een hele jaar naartoe aan het werken ben. Uiteraard doe je dat niet als je niet graag fietst en als je niet lastig wordt als je een paar dagen niet op de fiets hebt kunnen zitten. Dat is in mijn geval duidelijk wel het geval. Is het altijd makkelijk om te doen. Nope. Is het het helemaal waard? Absoluut!

Vorig jaar heb ik m’n focus moeten veranderen door het coronabeestje. Ik heb toen 160km gefietst in ons Belgenland. Die kan ik alvast afchecken en dit jaar beloofd minstens even gek als niet gekker te zijn in de voorbereiding. Nu op 11 weken voor het eigenlijke doel is er al een hele weg afgelegd. Dat is voor een volgende blog… Hierin zal ik starten in de winterperiode.

Categorieën: Depril.EU

0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: