fbpx

Het leven gebeurt soms gewoon zoals het gebeurt. Deze dagen én maanden zijn voor iedereen een opdracht geweest. Iedereen had heel wat bordjes in de lucht te houden. Sommige zijn daar een heel stuk beter bedreven in dan anderen. Af en toe eens actief afstand doen van het dagelijkse leven was moeilijk. Jezelf verliezen in sport. Jezelf verliezen in een boek. Jezelf verliezen in het behalen van een doel.
Allemaal mogelijk op zich maar soms toch ook onmogelijk omdat het leven gewoon gebeurde. 2020 is tot nu toe alvast een mooi staaltje geweest van alles wat we niet hebben kunnen plannen…

Photo by Nick Fewings on Unsplash

Daarom ben ik ook gestart met coaching. Ik deed zelf van nature uit al heel veel verschillende dingen die je controle geven op je tijd. Die je toelaten om je actief te verliezen. Ik merkte rondom mij zoveel mensen vechten met de realiteit van de dag terwijl ik er ogenschijnlijk nog controle op had. Ik sprak met honderden mensen gedurende de COVID periode. Sommige waren niet helemaal verzonken in een neerwaartse emotie maar andere hadden het toch heel goed te pakken en zagen alleen maar problemen. Heel veel mensen spraken zich gewoon uit tegen mij én het bleek dat ik hen een bepaalde raad gaf die hen op een manier toch anders naar de zaken deed kijken. Ik liet hen even door een andere bril naar de dingen kijken.

Photo by Divyanshu Sharma on Unsplash

Daar kwam na de échte lockdown een gesprek met m’n schoonmoeder bij waar ik haar op een manier iets probeerde uit te legen over de groepsdynamiek waar ze op dat moment mee te maken had.
Zij bekeek me en zei…

  • Zij: Heb jij hiervoor ergens een cursus gevolgd?
  • Ik: Euhm nee.
  • Zij: Ik dacht toen ik je hoorde spreken dat je hier écht iets had voor gevolgd. De manier waarop je dit net uitlegde was simpel en duidelijk.

Zeg nu nog dat schoonmoeders nergens goed voor zijn 😜.

Dit soort gesprekken heb ik dus al meerdere malen gehad en deed me nadenken. Hier moet ik iets mee want dit is leuk. Hiervan maakt mijn hart een sprongetje. Ik krijg hierdoor energie
Zo ging ik op zoek naar cursussen in avondonderwijs. De meeste zaten stevig in de prijs maar als je nog geen klanten hebt met niet meteen uitzicht op je eerste klant moet je even naar de tekentafel. tot het moment dat één van mijn vrienden me zei. Stijn, er is een uitverkoop op Udemy. Een on-line platform waar je cursussen kan aankopen rond bijvoorbeeld personal development en nog veel meer. Hier kocht ik toen voor 150 uur aan cursussen. Allemaal rond technieken en coaching. 1 reeks aan cursussen van ruim 40u was mijn eerste target. Een eerste deel ging over gelukkig zijn en hoe je dit deels kan leren. Een andere ging over “purpose” of het doel in het leven. Een andere ging over algemene coaching skills en methodieken die je kan gebruiken en het laatste deel ging over hoe je je doelen moet plannen om succes te hebben. Deze 4 grote blokken zetten voor mij een heel aantal dingen die ik al van nature doe op een rijtje. Het gaf mij extra haakjes waar ik nét dat beetje beter snapte hoe ik dingen kan inzetten waar ik van nature al mee bezig ben. Dus long story short… Ik kan het nu wel zeggen…

ik ben lifecoach! Ik kreeg een master certificatie deze week in mijn digitale brievenbus en ik heb zoveel zin om er voor te gaan.
Daarom zoek ik naar jou (ja, jij daar!).
Heb je bepaalde vragen, dingen die je wil bereiken maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen. Mis je iemand die je helpt om tot inzichten te komen die je nog niet had? Wel dan is coaching wel iets voor jou!

Ik ga nu aan de slag met een pilot om mijn eerste klanten te beginnen coachen.

Interesse? Maak dan gewoon hieronder een afspraak om jezelf eens voor te stellen. We bekijken dan samen wat kunnen doen om jouw leven een beetje te coachen…
Oh ja misschien nog een laatste rede om het nu gewoon te doen een pilot wil ook zeggen dat er 50% van de prijs gaat…
Ik teken maximaal 3 personen op.


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: