fbpx
Photo by Riccardo Annandale on Unsplash

Een blog met de uiterst brede term – business coaching. Hier kan je heel veel en tegelijk ook bijzonder weinig onder verstaan. Zoals ik in een andere blogpost al neerschreef wil ik me graag meer op coaching gaan focussen. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik m’n communicatie en social media verhaal helemaal laat vallen. Sterker nog. Ik heb altijd affiniteit opgezocht met technologie en dat is net de expertise die ik wil gaan gebruiken.

Recent had ik een gesprek met één van m’n klanten omtrent het verbeteren van een huidige aanbieding. Hierin gingen zij aan de slag met het presenteren van hun ideeën en fungeerde ik als sparringpartner. Hebben jullie hieraan gedacht? Wat met deze vraagstukken? Hoeveel gaat dit opbrengen? Hoeveel tijd wil je hierin steken? Hoe belangrijk is dit voor jouw business?

Allemaal vragen waarop antwoord kwam en waar over nagedacht werd. Maar tegelijk kreeg ik paar keer het antwoord. Dat is eigenlijk een heel goeie. Hier zouden we op deze manier mee om kunnen gaan. Uiteraard kregen ze dan een paar extra bijvragen te verwerken. Met deze expertise coach ik als het ware hun business naar een betere outcome. Door de unieke kennis en de sterke link met technologie wil ik graag de meeste dingen optimaliseren vanaf de start. Dat maakt het soms wat moeilijk maar we beseffen samen dat het mogelijks op termijn de beste manier vooruit is. Minder manueel werk is meer tijd voor je klanten. En dus meer tijd om aan je klant te besteden en minder aan de administratie.

Ook merk ik dat er bijzonder veel kleine bedrijfjes zijn die een coach willen bij het ontwikkelen van hun business. Doen we de dingen goed zoals ze zijn? Of kunnen we nu al verbeteringen aanbrengen waar we op termijn de vruchten van kunnen plukken? Hierin heb ik de komende weken een paar afspraken met prospecten. Als coach probeer ik een niche te vinden… Wel daar heb je er al minstens eentje ;-).


0 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: