fbpx

Dat heet dan zijn

In 1975 schreef Ann Christy al een balade met haar idee over gelukkig zijn. 

Vanaf de eerste week van December 2020 gaan we samen op zoek naar jouw plaatsje in “happyland”. Ik geef jou praktische tips & tricks om te ontdekken waar gelukkig zijn voor jou echt voor staat. Ik daag je uit om actief op zoek te gaan naar jouw geluk!


Voel jij je soms niet 100% gelukkig?

Weet je niet goed hoe gelukkig zijn er voor jou zou kunnen uitzien?

Ben je niet altijd even zeker van je stuk?

Wil je die controle terug over je leven?

"Gelukkig zijn maakt geluk"

Ja, maar hoe dan?

Ik ga je helpen om te grasduinen in wat jou écht gelukkig maakt. We doorlopen hier elke 2 weken een paar stappen waardoor jij stappen zal nemen richting jouw geluk. 

Je kan gelukkig zijn herkennen & actief leren te zoeken! 

In deze cursus krijg je 2 maand lang om de 2 weken een bundeltje op je digitale deurmat. Ik daag je wekelijks uit om een nieuwe gewoonte te installeren bij jou. 

We gaan een fantastisch traject tegemoet waar ik jou alles bijbreng omtrent gelukkig zijn. Jij maakt heel wat stappen en waar je het moeilijk hebt ben ik er om je hier doorheen te loodsen.
Je gaat helemaal snappen hoe je je eigen leven kan beïnvloeden naar geluk.Op het eind van deze cursus ga jij op de uitkijk staan en je geluk herkennen en omarmen. 

Je zal zoveel beter in jouw schoenen staan en dat ook gaan uitstralen! De wereld zal helemaal voor jouw opengaan waardoor jij met een brede smile en een can do mentaliteit de uitdagingen zal aanpakken. Je zal voor jezelf een actieplan kunnen opstellen om het geluksgevoel op te zoeken. Je kweekt als het ware een tweede natuur waardoor je zoveel beter in het leven zal staan.

On-Line

Je krijgt alle filmpjes en curriculum door. Je zal zelfstandig op zoek gaan naar jouw geluk. Vragen stellen kan je via de Facebook groep

Euro64
  • Per 2 weken Filmpje
  • Per 2 weken Curriculum
  • Besloten groep op Facebook

Prijs is inclusief BTW. In 1 keer te voldoen bij check-out. 

Combi

Je krijgt alles uit het on-line pakket. Maar je krijgt er ook nog eens 1 op 1 coaching sessies bij! Het beste van beide werelden!

Euro256
  • Hetzelfde dan On-Line
  • 1 op 1 coaching 2x
  • Check-in moment 1x

Prijs is inclusief BTW. In 1 keer te voldoen bij check-out.

Coach me baby!

Je krijgt alles van het combi en on-line pakket. Maar we doen zoveel meer! Je krijgt nog minstens 7 coaching sessies met mij!

Euro512
  • Alles uit on-line
  • Alles uit combi
  • 5 extra coaching sessies

Prijs is inclusief BTW. In 1 keer te voldoen bij check-out

Blijf op de