fbpx

The Growth and development
of people is the highest
calling of leadership
- Harvey S. Firestone -

TEAM COACHING

Je team is de belangrijkste bouwsteen van je bedrijf. Samen iets bouwen is als ondernemer of team leader dé opdracht om de doelstellingen te halen. Samen groeien betekend ook samen leren groeien en samen leren werken. In deze coaching sessies ligt de focus vooral op het leren werken met elkaar en te verstaan waar we samen aan moeten werken om beter te worden.

Een team bestaat uit verschillende individuen die je als bedrijfsleider moet begrijpen en moet snappen waar zij blij van worden. We werken hier zowel op individuele als op team basis.

Want samen groeien doe je niet alleen… 

STIJN COACH
STIJN COACH
TRAINING

Als bedrijf en als individu is het belangrijk om levenslang bij te blijven leren. Daarom bieden wij trainings aan. Wil je een bepaalde verkooptechniek introduceren? Je wil misschien wel anders communiceren intern of extern? Wij helpen graag met tips & tricks. Je hebt een belangrijk event voor je klanten en je wil de presentators nog wat tips meegeven om beter op het podium te staan? Je beseft dat tijd het allerbelangrijkste is en je wil graag je werknemers efficiënter met de tijd laten omgaan? Dat kan allemaal! Ik denk graag met jullie mee