fbpx

The Growth and development
of people is the highest
calling of leadership
- Harvey S. Firestone -

TEAM COACHING

Je team is de belangrijkste bouwsteen van je bedrijf. Samen iets bouwen is als ondernemer of team leader dé opdracht om de doelstellingen te halen. Samen groeien betekend ook samen leren groeien en samen leren werken. In deze coaching sessies ligt de focus vooral op het leren werken met elkaar en te verstaan waar we samen aan moeten werken om beter te worden.

Een team bestaat uit verschillende individuen die je als bedrijfsleider moet begrijpen en moet snappen waar zij blij van worden. We werken hier zowel op individuele als op team basis.

Want samen groeien doe je niet alleen… 

STIJN COACH
STIJN COACH
TRAINING

Als bedrijf en als individu is het belangrijk om levenslang bij te blijven leren. Daarom bieden wij trainings aan. Wil je een bepaalde verkooptechniek introduceren? Je wil misschien wel anders communiceren intern of extern? Wij helpen graag met tips & tricks. Je hebt een belangrijk event voor je klanten en je wil de presentators nog wat tips meegeven om beter op het podium te staan? Je beseft dat tijd het allerbelangrijkste is en je wil graag je werknemers efficiënter met de tijd laten omgaan? Dat kan allemaal! Ik denk graag met jullie mee

SOCIAL MEDIA & COMMUNICATIE

We zijn met z’n allen beter geconnecteerd dan ooit te voren. Het nieuws is “instant”. Onze aandachtspanne is al een heel stuk korter geworden met de introductie van het internet en social media. Het is daarom van cruciaal belang dat je duidelijk kan communiceren als bedrijf. Natuurlijk kan dit zowel intern als extern. We helpen je graag met het opzetten van content calendars, opvolgen en opzetten van je social media kanalen. Alsook hoe en wanneer je het best kan communiceren met jouw doelgroep. 

We verstaan dat je zelf niet altijd tijd hebt om na het dagelijks werk nog eens na te denken over hoe je de strategie van je bedrijf zal communiceren én welke tools je hiervoor zal gaan gebruiken. Wij hebben de kennis en tools in huis om voor jouw bedrijf de uitvoering voor onze rekening te nemen. Wil je gewoon regelmatig iets communiceren? Of wil je écht een volledig plan tot uitvoering laten komen? 

Wij helpen heel graag verder om samen met jou de tijd te nemen en de juiste ontzorging te plannen. 

STIJN COACH

Kan je nog niet helemaal vinden wat je zoekt?
We denken graag met je mee.

Vul dan snel onderstaand formulier in.

* indicates required

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe trajecten die ik lanceer. Laat dan even je naam en je e-mail adres achter. Dan mis je niets!