fbpx

The Thriving Corporate Professional

Zijn we de klassieke trainingen niet beu? We hebben allemaal al bijzonder mooie theorie gekregen als training maar wat nu als er een training is die het verschil maakt voor jouw corporate professional? 

Wat nu als we van de theorie naar het doen overstappen? The Thriving Corporate Professional is een samenwerking met The Mindset Development Group. Dit framework helpt jou en je teamleden om te begrijpen hoe je een groeimindset kan omarmen in de bedrijf.

Met impact presenteren

Vroeg of laat mag je een presentatie geven. Best spanned, misschien zelf een beetje té spannend. In bedrijven zijn de presentaties niet meer weg te denken. In deze softskill training leer ik jou hoe jij kan presenteren met impact. 

Deze training start bij de schrik om te presenteren weg te nemen naar hoe je een presentatie kan neerzetten die jouw publiek kan bespelen. Leren door te doen. 

We maken mini presentaties op basis van de geleerde stof en we sturen on the spot bij. 

Op deze manier leren de deelnemers meteen zeer concrete tips & tricks om tijdens hun volgende presentatie met impact te presenteren. 

Dit is een softskill die jou en je werknemer jarenlang kan gebruiken en is uitgeroepen tot 1 van de 21ste eeuw softskills om te bezitten door VDAB. 

Sales & Marketing

Met 15 jaar sales en pre-sales ervaring onder de gordel kan ik toch wel zeggen dat ik verschillende perspectieven van het sales en marketing luik heb mogen meemaken. 

Dat wil ik graag met jou en jouw team delen. Hoe zet je een account mapping op die impact maakt bij de klant? Of hoe ga je het best om met je klanten? Waar werk je eigenlijk naartoe als sales en marketing team? Graag werk ik met jou een impactvolle training uit die vol zit met concrete en uitvoerbare “do’s”. Om jouw sales team de impact te laten maken die jouw klant verdient. 

Hoi, mijn naam is Stijn...

… en ik ben jouw coach & trainer van dienst. Mijn liefde voor mensen is er altijd geweest. De connectie opzoeken en het beste proberen boven te halen in mensen en bedrijven is wat mijn hart een sprongetje gaat van maken. Ik ben ooit gestart als mentor voor verschillende personen in de bedrijfswereld. Vaak monde deze in een coachingrelatie met een sterke band die jaren nadien nog steeds als vertrouwd aanvoelt voor mijn mentees en voor mezelf als mentor.

De passie om mensen te zien groeien in jouw rol en bedrijf wil ik graag delen met de wereld en ik wil dat ook jij het beste in jezelf kan naar boven brengen. We hebben namelijk maar 1 leven en daar kunnen we maar beter de beste versie van onszelf zijn…

Wat mijn coachees zeggen

Ben jij klaar voor de stap?

alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door An Epic View